Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους της ΕΡΤ.


Αρ. Πρωτ. :     0161
Άνω Βιάννος,   12  Ιουνίου  2013

Ψήφισμα συμπαράστασης

στους αγωνιζόμενους της ΕΡΤ

Καταδικάζουμε την πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ και εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στον αγώνα των εργαζόμενων για τη σωτηρία της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Η ίδια κυβέρνηση που ξεπούλησε τον τόπο μας σε ξένα και ντόπια συμφέροντα, φιμώνει τώρα την ενημέρωση των πολιτών κλέβοντας τους τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Έπρεπε να ξεμπερδεύει με το εμπόδιο της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης για να παίζουν ανενόχλητοι το παιχνίδι της παραπληροφόρησης και του άπληστου κέρδους οι ασύδοτοι καναλάρχες των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών δικτύων, όντας ταυτόχρονα μεγαλοεργολάβοι, εφοπλιστές, και αφεντικά κακοπληρωμένων και υποταγμένων εργαζομένων.

Η κυβέρνηση πετάει στο δρόμο 2.656 εργαζόμενους!

Πέρα όμως από τις θέσεις εργασίας είναι η ίδια η ΕΡΤ, το σύμβολο, η ανάμνηση, τα παιδικά μας χρόνια, η μόνη όαση μέσα στο καθημερινό βομβαρδισμό υποκουλτούρας, που απαιτεί τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας και κελεύει για κοινούς, νικηφόρους αγώνες.

Ο καθαρός αέρας, το δάσος, το νερό, ο πολιτισμός και η ενημέρωση είναι αδιαπραγμάτευτα και θα παλέψουμε γι’ αυτά!

Ο λαός της μαρτυρικής και υποβαθμισμένης Βιάννου υψώνει γροθιά συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Θα παλέψουμε για το αυτονόητο, θα παλέψουμε για τις ζωές μας, όλοι μαζί και θα νικήσουμε!

Καλή λευτεριά!
 

Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
 
Κων. Παναγόπουλος
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Μαρ. Φραγκάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου